Formació en pedra seca

2n curs per a constructors en pedra seca

a Andorra

Es tracta d’un curs dedicat a la construcció amb pedra seca, tant dedicada a obra nova com a la restauració d’estructures històriques fetes amb aquesta tècnica. També analitzarem sobre el terreny, diverses construccions existents al nostre entorn (murs, cabanes,feixes, forns de calç ). tant des de la seva vessant constructiva com cultural i de relació amb l’entorn.

Més info a baix 

A Andorra, al 2020

formació pedra seca

També explicarem les iniciatives que s’estan portant a terme en la recuperació i difusió del coneixement per part d’entitats del nostre territori. Sobretot es tracta d’un curs pràctic que ajudi als professionals a poder fer murs, feixes, camins, aixoplucs i cabanes de pedra seca, així com algunes de les perspectives sobre projectes en cartera. El curs té una capacitat màxima de 20 alumnes i és gratuït.

CALENDARI DEL CURS

Durant els pròxims mesos de setembre i octubre s’impartiran diferents mòduls d’iniciació i per a professionals de la construcció. Els cursos són gratuïts, però les places són limitades. Les inscripcions estaran obertes del 10 al 25 d’agost.

Per a més informació i inscripcions:

Heu de contactar amb el departament de Patrimoni Cultural, a l’adreça de correu electrònic:
Sara_Ubach_Balague@govern.ad

EDICIONS ANTERIORS

1r curs per a constructors en pedra seca en 2019 > Més info

SEGUEIX CONNECTAT!

Subscriu-te

Rebeu actualitzacions per correu electrònic sobre les nostres exposicions, esdeveniments i molt més: