Formació en pedra seca 2020

2n curs per a constructors en pedra seca

a Andorra

Es tracta d’un curs dedicat a la construcció amb pedra seca, tant dedicada a obra nova com a la restauració d’estructures històriques fetes amb aquesta tècnica. També analitzarem sobre el terreny, diverses construccions existents al nostre entorn (murs, cabanes,feixes, forns de calç ). tant des de la seva vessant constructiva com cultural i de relació amb l’entorn.

Més info a baix 

A Andorra, al 2020

formació pedra seca

També explicarem les iniciatives que s’estan portant a terme en la recuperació i difusió del coneixement per part d’entitats del nostre territori. Sobretot es tracta d’un curs pràctic que ajudi als professionals a poder fer murs, feixes, camins, aixoplucs i cabanes de pedra seca, així com algunes de les perspectives sobre projectes en cartera. El curs té una capacitat màxima de 20 alumnes i és gratuït.

CALENDARI DEL CURS

– Nivell 1. Iniciació: del 21 al 25 de setembre, de 9 a 15 hores. Construir murs de contenció i murs de doble cara.

– Nivell 2. Avançat. Del 28 de setembre al 9 d’octubre (dos torns). Reparació d’empedrats i restauració de camins i murs de contenció.

– El 14 de setembre, de 9 a 13 hores, jornada inaugural i presentació del curs. Cloenda, entrega de diplomes i dinar de comiat, el 10 d’octubre

Calendari d’activitats en PDF
SEGUEIX CONNECTAT!

Subscriu-te

Rebeu actualitzacions per correu electrònic sobre les nostres exposicions, esdeveniments i molt més: