Un Nadal
a Cal Pal

Del 17 de desembre de 2023 al 7 de gener de 2024

Tot un Nadal per descobrir a Cal Pal!

Els Nadals sempre són ben especials a Cal Pal. Unes dates màgiques i molt esperades per tots, però sobretot per als més petits de casa. Així que, pensant en la diversió dels nens i nenes del país i de tots aquells que s’hi vulguin unir, sumem noves activitats aquests dies a la casa pairal, a part de mantenir sempre, com ja sabeu, les bústies màgiques del Pare Noel i Ses Majestats els Reis Mags d’Orient, perquè tots els infants que ho vulguin puguin deixar les seves cartes.

Enguany, la proposta amaga moltes sorpreses! Perquè es tractarà d’afilar l’enginy, aguditzar la imaginació i deduir com treure l’entrellat de l’escape “Exploradors de la Natura”! 

En aquesta divertida activitat, de la mà de l’empresa Escape Andorra, els infants viuran una experiència única a Cal Pal, combinant la diversió d’un joc de pistes amb l’emoció d’un espectacle teatralitzat en viu.

Escolliu el dia que voleu fer l’escape i reserveu en aquest enllaç
– Diumenge 17 de desembre, a les 16 hores
– Dissabte 23 de desembre, a les 11 hores
– Dimecres 27 de desembre, a les 16 hores
– Divendres 29 de desembre, a les 16 hores

Una activitat completament gratuïta que està pensada per a grups d’entre 4 a 14 nens/nenes. El seu temps de durada és d’una hora i mitja.

JOVES DETECTIUS

“Exploradors de la Natura” és un joc de pistes per a infants de 7 a 11 anys (els menors hauran de venir acompanyats d’un adult), però que acosta el patrimoni natural i cultura d’Andorra als més petits perquè aprenguin alhora que es diverteixen!

A més, els infants viuran un espectacle mentre juguen, interactuant amb la Canòlich, la pastora de les valls d’Andorra que els guiarà durant tot el joc, per obtenir pistes i poder avançar fins a assolir la seva missió. Hi haurà molts enigmes a resoldre, però també algunes trampes que hauran de mirar d’evitar!

Us atreviu a venir a jugar a Cal Pal aquestes festes de Nadal?

S’AMPLIEN HORARIS DURANT LES FESTES DE NADAL

Aprofitant les vacances escolars, com cada any Cal Pal amplia els seus horaris durant les Festes i la casa pairal romandrà oberta de dimarts a dissabte en l’horari habitual de 10 a 14 h i de 15 a 19 h (excepte els festius), i els diumenges de 10 a 14 hores.
Com ja és habitual, en horari d’obertura de la casa podeu sol·licitar que us fem una visita guiada, en la qual us explicarem com es vivia en una casa pairal d’aquestes característiques, així com visitar la mostra itinerant “Refugiats. Andorra, país d’acollida”, tot un recorregut i homenatge als refugiats que han passat històricament per Andorra, i que arribarà a la seva fi a principis d’any.

EDICIONS ANTERIORS:
Un Nadal a Cal Pal 2022
Un Nadal a Cal Pal 2021
Un Nadal a Cal Pal 2020
Un Nadal a Cal Pal 2019