Un Nadal a Cal Pal

DEL 18 DE DESEMBRE DE 2021 AL 9 DE GENER DE 2022

Una princesa i moltes llegendes al Nadal de Cal Pal

Cal Pal torna a organitzar un Nadal ple de sorpreses, sobretot per als més petits! Enguany, es rebrà la visita de la princesa Pirene, la princesa que dona nom al Pirineu, que explicarà a tots els infants presents moltes de les històries, llegendes i tradicions andorranes que se celebren durant aquestes festes nadalenques a les nostres contrades.

Els passis per a les actuacions de la princesa Pirene seran els següents:
Dissabte 18 de desembre de 2021: 15.45, 16.30h i 17.15 hores.
Diumenge 19 de desembre de 2021: 11.30, 12.15 i 13.00 hores.
Dimecres 29 de desembre de 2021: 15.45, 16.30 i 17.15 hores.

Reserveu JA la vostra visita guiada o cita amb la princesa Pirene ↓

La princesa Pirene realitzarà un espectacle molt diferent del d’anys anteriors, amb moltes acrobàcies aèries, penjada sovint d’una corda o apareixent per sorpresa darrera d’una de les bigues del sostre; tot de la mà de Meritxell Rabassa, especialista en tècniques de circ com clown, tela, aeris, trapezi, corda fluixa, verticals i altres tècniques del mon de l’espectacle. Rabassa ha participat en nombrosos espectacles i, a més, és professora de circ de l’aula de teatre i dansa de la Llacuna, a la Massana i a l’escola Janer, i ha impartit cursos i tallers per a infants i adults de circ, teatre i d’aeris a nombroses escoles del país.

Els infants coneixeran de la mà de la princesa Pirene la seva pròpia llegenda (ens explicarà com es va formar el Pirineu!) i altres tradicions, com la del caga tió i altres de molt arrelades al nostre país. També podran deixar les seves cartes de desigs de regals, que Cal Pal entregarà personalment al Pare Noel i als Reis Mags d’Orient.

Voleu venir a conèixer a la Princesa Pirene i la seva història? > Més info

Els infants també podran deixar les seves cartes amb tots els desitjos al Pare Noel i a Ses Majestats els Reis Mags d’Orient a la nostra bústia màgica!

A causa de l’actual situació sanitària, els grups seran reduïts, l’ús de mascareta serà obligatori, els pares hauran de presentar el seu passaport Covid i s’haurà de realitzar prèviament la inscripció a l’adreça de correu electrònic info@calpalandorra.com o al telèfon + 376 338 096.

Els horaris de les visites guiades a Cal Pal també s’amplien aquest Nadal, amb l’obertura de la casa pairal de dilluns a diumenge de 10 a 14 i de 15 a 18 hores (excepte els dies festius de Nadal i la vigília de festius –Nit de Nadal, Cap d’Any i Nit de Reis-, que tancarem a les 15 hores). Diumenges, de 10 a 14 hores.

 

EDICIONS ANTERIORS:
Un Nadal a Cal Pal 2020
Un Nadal a Cal Pal 2019