Viatja en el temps i viu la història dels refugiats a Andorra amb “Entre fronteres”

Viatja en el temps i viu la història dels refugiats a Andorra amb “Entre fronteres”

Vols conèixer la història de l’exposició “Refugiats. Andorra, país d’acollida” de ben a prop i posar-te a la pell dels seus protagonistes? Ara ho podràs fer a través d’Escape Andorra i Cal Pal amb l’escape “Entre fonteres”, que recrearà -al mateix espai de Cal Pal- la Segona Guerra Mundial i molts dels moments que es van viure en aquest període.

Es tracta d’un immersiu escape room que oferirà als participants l’oportunitat única de viatjar en el temps i viure moltes de les experiències dels refugiats. Ens endinsarem a l’any 1943, en plena Guerra Mundial, quan Andorra és un niu de guies, espies i fugitius. I ens convertirem en un passador i un carter del país, encarregats d’ajudar a un grup de refugiats, després que la cadena d’evasió es trenqui. Però tots estarem en perill i l’objectiu serà creuar la frontera.

Totes les persones que vulguin  participar a “Entre fronteres” viuran una experiència immersiva, dissenyada per a un mínim de 8 i un màxim de 12 participants (places limitades). S’admetran també jugadors a partir de 13 anys, i els menors de 16 hauran d’anar acompanyats.

“Entre Fronteres” tindrà lloc a Cal Pal el pròxim 15 de juliol a les 18.30 hores, quan tots els participants seran traslladats a la dècada dels quaranta del segle passat, en plena Segona Guerra Mundial i enmig d’un escenari autèntic com és Cal Pal, una casa pairal d’Andorra que va tenir un paper destacat en la història.

Tots els interessats, però, s’han d’inscriure i reservar prèviament en aquest enllaç: https://www.escapeandorra.com/calpal-ef/.
El preu és de 27 € per persona.

Els responsables d’Escape Andorra, empresa pionera en escape rooms teatralitzats i basats en fets reals a Andorra en entorns autèntics o a l’aire lliure, asseguren que l’experiència “Entre fronteres” entusiasmarà els amants de les aventures històriques, però també a tots aquells que vulguin viure una experiència d’època única, sobretot en un espai com Cal Pal.

Després de l’emocionant aventura de l’escape room, els participants podran gaudir d’un pica-pica especialment preparat per celebrar l’èxit de la missió.

Per obtenir més informació, es pot visitar també  www.escapeandorra.com o contactar directament amb escapeandorra@gmail.com. Tant a les seves xarxes socials (@escapeandorra) com a les de Cal Pal (@calpalandorra), t’anirem informant i donant pistes sobre l’esdeveniment.

Aprofita aquesta oportunitat per a viatjar en el temps i viure una experiència única en l’univers de la Segona Guerra Mundial!